En dag i Søstjernen

En almindelig dag i Søstjernen

Kl. 6.30: Institutionen åbner. Alle børn afleveres i vuggestuen ved køkkenet, her serveres morgenmad. 

Kl. 8.00:  Morgenmaden ryddes væk.

Børnene leger på stuerne og i fællesrummet, spiller spil, tegner osv.

I takt med at der møder mere personale ind fordeler vi vuggestuebørn og børnehavebørn i de 2 stuer. Det er ofte hensigtsmæssigt i forhold til de målrettede aktiviter, vi tilrettelægger. Vi vil på den måde skabe ro og fordybelse for det enkelte barn eller gruppen. Herved har vi mulighed for tilgodese og tilpasse os børnenes aktuelle udviklingstrin. 

Kl. 9.00: Vi vasker hænder og spiser formiddagsmad. Vuggestuen spiser i fællesrummet ved køkkenet. Børnehaven spiser i deres basisrum.

Kl. 9.30: Vi går i gang med formiddagens aktiviteter, tager på tur eller går på legepladsen.

Kl. 11.00: Vi vasker hænder og går til samling i grupperne. Til samling synger vi, læser højt, leger med rim og remser, fortæller historier, snakker om årstider, venskaber og meget mere. Herefter spiser vuggestuen deres tilberedte mad i fællesrummet ved køkkenet, og Børnehaven spiser deres medbragte madpakker i basisgruppen. 

Kl. 12.00 Når vi har ryddet op efter os selv, går alle børnehavebørn ud på legepladsen, og vuggestuebørnene puttes. De børnehavebørn, der har brug for en middagslur, bliver ligeledes puttet, og personalet afholder på skift deres pause.

Kl. 13.30 Serveres der eftermiddagsmad.  Vuggestuebørnene   spiser i takt  med at de står op fra middagsluren.

Kl. 15.00 Stuerne lukkes ned, der fejes, ryddes op og børnene er nu samlet enten på den ene stue eller på legepladsen. Der er mulighed for at  lege, læse historie, synge, spille spil og brænde dagens sidste krudt af.

Kl. 17 Institutionen lukker.
Kl. Fredag lukker institutionen kl. 16